torstai 17. marraskuuta 2016

Ideoita jouluun- kiitos Sny!

Marraskuun Sny-paketti on saapunut. Marraskuun ajatushan oli ideoita joululahjaksi ja tarvikkeita.
Kun hain pakettia eilen Smartilta, ajattelin, että Snyni on lähettänyt minulle kiviä! Paketti oli painava, ja iso.

Kotona kun avasin pakettia apulaisteni kanssa (hyvä ettei Taavilta viiksikarvat menneet, kun tunki nenäänsä paikalle saksiessanin teippejä..) ei ihastuksen huokailusta meinannut tulla loppua. Oli niin huono valo, että avaamisesta ei nyt ole kuvia, vasta tänään kuvasin paketin sisällön.

Katsokaa itse;

Ensinnäkin kortti, ihan minun näköiseni. Ja kämmekkäät, kauniit, lämpimät ja juuri oikeaa kokoa ja värikin kohdillaan. Täydelliset!



Ja mitä kaikkea muuta! Ihanat neulelahjat kirja, Angry Birds arigurumi-kirja ja lankoja niiden tekemiseen, aivan ihana peltirasia, josta paljatui alareunassa oleva virkkauslanka, ristipistotyö, nenäliinoja, pieni kissa figuuri, aivan huippuja hand made-merkkejä, kynsiviiloja(vaikka niissä on tassunkuvia, eivät varmaan ole kissoja varten? Niillä on muutenkin liian tervävät kynnet...) Eikä siinä vieläkään kaikki, vaan vielä suklaamansikka-herkkuja(tarkkasilmäinen huomaa, että pussi on jo avattu) ja pähkinä-oliivisekoitus. Viimeisenä vielä(eikä lähimainkaan vähäisimpänä) aivan ihania lankoja; kaksi eriväristä kerää Mellanraggia ja kerä Socki-lankaa. Kaikissa niin kauniit värit. Mellanraggit alkoivat jo huutaa pääsyä puikoille. Toisesta syntyy naapurille Pilates-sukat. Käydään hänen kanssaa pilateksessa ja aina valittelee kylmiä jalkojaan, eipä tarvitse sitten joulun jälkeen enää valitella:)


Kiitos rakas Sny tästä hulppeasta paketista, tekeminen ei lopu. Unohdin vielä mainita, että peltirasiassa oli myös ohjeita pitsikauluksiin. Voi olla, ettei virkkaustaitoni riitä niihin, mutta kun isäntä laittoi meille keittiöön juuri ikkunoille sellaiset pienet hyllyt, kaipailin pitsiä niiden reunoihin. Ei ollut varastossa sopivaa lankaa, mutta nytpä on:)

Angry Birdsejä voisin kokeilla tehdä, kummipoikakin saattaisi niistä tykätä.


Tässä vielä kuva kämmekkäästä kädessä. Niin on hyvät ja kun istun tässä koneella, alkaa minua aina palella käsiä, joten nämä ovat ylivedot. Ja nykyään istun paljon, koska kirjoitan opintojen lopputyötä, siinä tulee kökötettyä tunti jos toinenkin naputtelemassa. Nämä siis tulivat todella käyttöön ja töissä ovat minulla myös ehdottomat, kun sinne taas tuossa vuoden alussa palaan.

Todella paljon kiitoksia taas kerran Snylleni! Lokakuu meni todella nopeasti ja niin se taitaa hurahtaa tämä marraskuukin. Ensi kuussa sitten jo kuulen, kuka näiden huippujen pakettien takana onkaan. Minua on taas kerran siunattu tämän leikin parhaalla Snyllä!



Kun tuli lumi ja pakkaset, alkoi meillä lintujen talviruokinta. Samalla tietysti avautui myös tirppa-tv...





Ja tässä Nekku vielä esittelee, että kyllä on terävät kynnet Sny, ei tarvi viilata...:)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

14 kommenttia:

  1. Kylläpä on monipuolinen ja kiva paketti. :) Söpöt nuo kissat tirppa-tv:n edessä.:)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä.
    Nyt kun sataa vettä ei kissoja saa ulos millään ja silloin on tirppa-tv entistäkin suuremmassa huudossa. Ihmeesti ne jaksavat kiinnostaa:)

    VastaaPoista
  3. Jopas on posti tuonut monenlaista kivaa. Kissoilla on talvella tylsää, mutta kyllä ikkuna on varmaan kaikissa kissaperheissä suosikkipaikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös:)

      Juu, pitää muistaa jättää ikkunalaudoille tilaa kisuille...

      Poista
  4. No jopas oli paketti!

    Ymmärrän kyllä kisuja, voisin itsekin istua ja tuijottaa lintujen puuhia ikuisuuden. Tosin täältä kerrostalon kolmannesta se on aika mahdotonta :P

    Käypäs osallistumassa arvontaan blogissani:
    http://paratiisinpirjo.blogspot.fi/2016/11/arvonta-20000-kavijan-kunniaksi.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissojen kanssa yhdessä tiiraillaan:)

      Kävin osallistumassa, kiitos vinkistä;)

      Poista
  5. Upea paketti! Tuttu näky nuo kissat:D Meilläkin kissat viihtyvät ikkunan ääressä jostain kumman syystä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua aina siunataan ihanilla pareilla tässä Sny-leikissä;)

      Kissat on pitkäpinnaista porukkaa, kun toisella puolella on liikettä.

      Poista
  6. mmm... miten ihanan paketin on parisi taas kasannut.

    Suloisia kattimatit kyllä. Hyviä kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan huippupaketin!

      Kissat kiittää kehuista, samoin kuvaaja:)

      Poista
  7. Juu ei ne Nekun kynnet viilausta tarvi, eikä taida Taavi ja Leevi joutaa Angry Birdsejä kissakavereille virkkaamaan kun Tirppa TV on aloittanut toimintansa. Joten saat kaikki pitää itse:) huojentavaa kuulla, että onnistuin kokoamaan paketin, josta iloa. Se peltirasia ja kissa ne tarttui ensin matkaan. Joulukuuta jo tässä ryhdyn miettimään jotain jo keksitty, mutta mitä ohjeita?? Jaksamista lopputyön vääntämiseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä jää mulle tehtäväksi..
      Hyvänmallisen pipon kyllä tarvitsisin ja ohjeen etsintä on käynnissä. Muutaman kivan olen löytänytkin, mutta kun en osaa kääntää ohjeita vierailta kieliltä. Niin, että jos joku kiva pipo-ohje löytyy niin...ja huivitkin on kivoja..

      Kiitos, jaksamista tässä tarvitaan.

      Poista
  8. Kylläpä löytyikin monenlaisia kivoja juttuja paketistasi :)
    Suloiset kissat, niin tarkkaavaisina ikkunalla.

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!